Restaurant POPS in Wassenaar

Restaurant POPS in Wassenaar

POPS in Wassenaar. De chef heet Pol en de bediening heet Petra (wie weet komt daar de naam ook een beetje vandaan) en zij zijn samen alweer twee jaar (recensie september 2017) de motor achter POPS een restaurantje met Amerikaanse keuken in de winkelstraat van Wassenaar. Toen ik er was voor het avondeten viel het me op dat er veel Amerikaanse expats kwamen eten, en gelukkig ook wat later dan op de normale Hollandse tijden. We hadden onze, gedeeltelijk in Amerika opgevoede, kinderen bij ons om de proeftest deskundig te maken.

De Amerikaanse keuken? Tja wat is dat eigenlijk? Bij POPS is het bijvoorbeeld Pancakes met siroop van Tante Jemima. Of een classic Burger met Cheddar kaas. Maar ook de Hot Dog met Chili con Carne.

Avondeten kan ook met Spareribs gemarineerd in Coca Cola, of met de Cowboy Steak met, als je wilt, twisterfriet (met Hellmans mayo!) of koolsalade. Voor mij is dat inderdaad Amerikaans!

Restaurant POPS in Wassenaar

Maar de Amerikaanse keuken is natuurlijk niet volledig zonder de unieke toetjes. Ook hier is ruimschoots in voorzien. Denk aan Oreo Pie, Hunky Chunky Apple Pie en Blueberry Cheese Cake.

De bediening is informeel en je weet meteen wie Petra is vanwege haar klantvriendelijke benadering.

Wij hadden de Spareribs en de POPS burger met pulled pork, de burger is iets teveel Umami dus een frisje was welkom geweest. Maar verder echt lekker en natuurlijk, zoals het hoort, royale porties. De kinderen gaven hoge cijfers aan de Oreo Madness bestaande uit Oreo taart, Oreo koekjes en aardbeien.

Restaurant POPS in Wassenaar

Voor dit restaurant hebben we toch 4 uit 5 culiflowers over. En dat komt door het lekkere eten gecombineerd met een informele bediening. Een echte aanrader! POPS Langstraat 121, Wassenaar.

..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s